Nieuwe producten

MICOSAT F ® XS 200 is een vloeistof dat direct op het gewas aangebracht kan worden of in water opgelost op het veld gespoten kan worden. Het geeft een impuls aan de groei en bouwt weerstand op in de plant. Leverbaar in een jerrycan van 4 liter.

 

MICOSAT F ® Seeds Liquid is een vloeistof dat direct op het zaad aangebracht kan worden of in gedemineraliseerd water opgelost op het veld gespoten kan worden. Dit moet zo dicht mogelijk daar waar de wortels zich gaan vormen.

Zaadbehandeling:
afhankelijk van het type en afmeting van het zaad wordt de dosering bepaald. Hiervoor zijn op verzoek  tabellen beschikbaar.

Al meer dan 3 jaar actief als coating en bij het schuimen in de bloembolteelt.

MICOSAT F ® STW WP is een wateroplosbaar poeder dat een combinatie is van 3 Micosat F SKAL gecertificeerde producten in een effectieve mix. Het kan in water opgelost, op het blad en de plant worden gespoten en bouwt weerbaarheid op tegen o.a. meeldauw.

logo-micosat
Micosat Nederland staat voor een duurzame en biologische teelt. Met een team van onafhankelijke adviseurs helpen wij de land- en tuinbouw het gebruik van chemie te verminderen

Micosat Nederland

 • Adres

  Energieweg 1C
  2421LM Nieuwkoop

 • E-mail

  info@micosat.nl

 • Telefoon

  06-57824702

Copyright © 2022 Micosat Nederland, All rights reserved.